24 Şubat 2010 Çarşamba

Sünnet

Kestirdim, çok rahatım özetlen..Gerçi beni öyle şam şebeği gibi giydirip arabalarla gezdiren, tırnak kadar deri için davul zurna eşliğinde dünya aleme abuk sabuk ilan eden, yesen yenmez eksen ekilmez, bir halta yaramaz buruşuk bir şeyi kestik attık eylemi için niyeyse kucak kucak hediye getiren, para takan filan olmadı,..Gayet sessizce hallettik benimkini, sessizce dediysem, ben çok bağırdım ama kimse duymadı diyeyim yani. Bizimkiler konu komşuya, akrabaya, eşe dosta hatta ohha tüm şehre gururla duyurmadılar bu işi, böyle bir sessizlik işte , kol kırıldığı gibi aynen yen içinde kaldı, o gündür bu gündür kırık ve yen içinde yaşayıp gidiyoruz öyle..Çok kullanışlı oldu bu toptan yokluk, memnunum ben böyle.

Çünkü bir kere, orgazm taklidi yapacan diye kasmıyorsun kendini..Üstündeki, altındaki, yanındaki hatta arkandaki biliyor ki, yok. Böylece yalan da yok, dolan da yok..Dürüst dürüst, efendi gibi yapıp bitiriyoruz işi..Bak mesela klozet konuşuyor mu senlen, konuşmuyor, soruyor musun nasıl iyi miydi diye, öyle durup duruyor da sen gayetlen .ıçıp kalkıyorsun üstünden, gıkı çıkmıyor, öyle gibi..

Dolayısıylan ne oluyor, adamlarımız uğraşmadığından yorulmuyor, yorulmadığından da sanki büyük bir iş yapmış gibi öküzcesine sızıp kalmıyor…Hem büyüktü, küçüktü, yaptık yapamadık, erkekliğimiz var yok, tutturduk tutturamadık, tüh erkendi, özür dilerim kafam karışık filan gibi sorunlar da ortadan kalkıyor..Ne sırtını okşayacan artık ,amaan şimdi bu bunu kompleks yapar diye koftiden anlayışlı pozlar takınıp, “önemli değil aşkım” filan diyerekten.Çünkü adamlars , bunalıma sürüklenmiyor..Düşün bak, onda zaten ezelden beri hiç olmayan şey artık sende de yok,o rahat sen rahat..kafalar rahat olduğundan kavga yok gürültü yok.. Aileler de böylece kurtulmuş oluyor. İlişkiler mis.

Bak bir de şu var.Erkek erkeğe toplaşıp, inceden inceye “benimki efsane” “yok ya, sen asıl benimkini dinle” gibi mesaclar içeren , “abi hatunu kaç posta..” gibimsi çok şizofrenik pek manidar muhabbetler de bıçak gibi kesiliyor.Yapsan ne olacak ki?..Aha kadınlar dönmüş mermere, ruhları kalmamış, düttüm düterim desen kaç yazar, duymuyor ki, sinek mi düştü, ayı mı pençeledi?….. Ve tabi sonuçta “Ananı, avradını”, gibi hep de erkek yapar, kadın yapılır cinsi küfürler de sülalecek son buluyor.. Böylece namuslarrrr topluca kurtuluyor ki, kavga, bıçak, dövüş, yumruklaşma filana da son, töre cinayetleri bile son bulmazsa iki gözüm kör olsun yani...Devamında ne oluyor peki fm?..Toplum normale dönüyor..Kahvelerde, meyhanelerde barlarda toplum sağlığı, vatandaşlık bilinci, çevreye saygı gibi konuşmalar faslına geçiliyor.. Hepimizde adeta kuş gibi bir hafiflik, tüy gibi bir uçuşmaklık…

Ayrıca hiç de kızmıyorum Cankuş ben bu: “allah allaaah, işi gücü bırakmış Türkiye’yi kıvama getirecem diye dötü başı dağıtmış parlamentosuna, cahil cühela araplarla karıştırdığı Türk kadının bacak arasını da taşıyan” ecnebilere. Kızma sen de. Haklı onlar. Değil mi ki, onca hakkını, çiçek gibi cumhuriyetini elinin tersiylen itip de Ilımlı İslam, Avura Birliği filan diye diye zokayı yutup gitgide Araplaştın, bak mesela nasıl da karardın,ne güsel.. Büründün örtülere,beynin bile büründü, mazlumlara son diye .ötünü yırtıp oku bitir üniversiteyi de otur evinde kocana sakla eğitimini ve tependen çıkan kılları,mutlaka yap bunu herkes çok meraklı çünkü senin kıllarına..Baksana ülkede okuldan hastaneden çok cami var, daha da lazım, kapatın okulları gitsin, yok bir lüzumu.Doktor da şart değil hem, okursun üflersin geçti de bitti maaşallah işte.. Üstelik, evrim mevrim ne konuşacaz artık, manyaklaşmayın öyle maymun, dinazor filan diye daha fazla, var mı böyle bir cehalet, hepimiz ademle havva’dan geliyoruz, bitti yok gerisi, o yüzden ben 2 kardeşin çocuğu oluyorum, tüm dünya öyle, herkes ensest tohumu..

Tam da onların görmek istediği gibisin yani,ne demiş Nazım Usta:Canım kardeşim, hah işte osun sen, baksana üstünde kaç bin dolarlık kıyafetler de olsa olmuyor, dünya liderlerini geçtim, arap liderlerinin cillop gibi karılarının yanında evlerine temizliğe gider gibisin, sana çok yakışıyor Araptan daha Arap olmak.. O yüzden haklı bu ecnebiler..Olmadıysa da olur yakında hayırlısıylan, sen hiç sıkma o tatlı canını.. Yok ya, zaten ne yırtacaz artık kendimizi karrrdeşim, salak mıyız biz, Çağdaş Türk kadını, , Ata’nın evlatları, oku çalış, bilim, spor, sanat, özgürlük bağımsızlık filan diye..80 küsur yıl, dedik dedik de ne oldu?... Otur artık köşende, kestir gitsin..

Yani, davsiye ediyor ve testekliyorum ben bu kadınlara sünnet, ikizlere takke, zikime döt sorunsalını. Mutlaka yapılsın böyle şeyler. Çok vitaminli, sağlığa da çoook faydalı.

Cümleten iyi uykularrrrrrrs,
Kirpikli hücre

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder